...niin korkea taivas, soi lintujen laulusta kukkiva kunnas. Se on Kari Rydmanin laulusta. Se on nätti laulu. Marke ja Marken sisko tulee laulamaan vaarin hautajaisiin. Toivoisin, että ne laulais ton laulun. Isä ei innostunu.

Töitten puolesta tää viikko on kiva. Maanantai oli vapaa. Tiistaina aamu, tänään ilta, huomen vapaa. Sussi sano, että perjantaista saa lauantailisät, kun se on juhannusaatto. Se ois lystiä.

Vanhainkodin elämä on oikeestaan ihan mielenkiintosta eikä ollenkaan niin tylsää, kun vois ajatella. Olen kyllä edelleen sitä mieltä, ettei se hyvää työtä ole mutta...

Pinja oli tänään syöny mun ruuat ja Kia keksit. Onneks Henu grillas meille makkarat niin jäi lapsi henkiin tänäänkin. Huomena mennää hakemaan juhannustarvikkeita. Isän kanssa mennään syömään Manhattaniin.

Kuuntelen tässä Jannen biisiä. Janne laulo sitä yhtenä aamuna asemalla. Siitä tuli Jannen laulu. Sieluni silmin ja korvin voin edelleen nähdä ja kuulla... Janne oli mukava. Oikeestaan ne oli kaikki. Mulla on tänään ikävä "mun" palomiehiä. Rödakin kaipaa Malmin lentokentän rauhaa ja avaruutta. Sielä ei puista hyppiny siitepölyt ja nyt elukat sotkemaan ikkunoita.



Matkallaan he suojan saa, pienistä hetkistä toisiaan vasten....