Meillä oli pt-kisat. Siis MyLin pt-kisat. Oli lystiä. Kuviakin kisoista löytyy (www.konserni.net) Väinön ottamia. Meillä oli tiimi, Rampe Naukkis Irma ja Lissu. Parhaat voitti (siis me).
 
Kisat alko perjantaina. Ensimmäisellä rastilla tehtiin tanssikoreografia ja esitettiin se. Toisella rastilla suunnistettiin läpi pimeän metsän. Pimeessä suunnistaminen on muuten kohtalaisen hankalaa ja onneks lähettiin koko porukka yhdessä suunnistamaan. Me oltais etsitty pienimpiä kilpailijoita seuraava yö. Pimeän metsän jälkeen ylitettiin pelto joka oli mutainen ja josta löytyi runsaasti nautaeläinten jätöskasoja. Kolmannella rastilla syötiin ja neljännellä kuunneltiin runoja. Viides rasti oli yöpaikka.
 
Eka yö siis nukuttiin kympissä. Meitä tais olla 26 siinä teltassa, joten lämpöä riitti, vaikka kaminassa ei yöllä pidettykään tulia. Aamulla, kun aamianen oli syöty ja oltiin lähdössä kohti seuraavia rasteja, Hessu kerto, että oltiin nukuttu ihan siinä vieressä missä se karhu raateli ponia... HUI!
 
Lauantain rasteilla pohdiskeltiin elämäntotuuksia, tehtiin taidetta, ajelttiin potkupyörällä, syötiin ja yhdisteltiin kirjaimia sanoiksi. Ea-rastilla Salla oli ajanu Rangerin puuhun ja tönässy Henua autolla. Rastin jälkeen etsittiin isompia vartsutyttöjä, jotka luulivat eksyneensä. Tytöt oli kuitenki ehtiny löytää seuraavan rastin jo ennen kun me ehdittiin paikalle. Viimesellä rastilla tehtiin ja sytytettiin nuotio ilman tulitikkuja ja paistettin vaahtokarkkeja.
 
Toinen yöpaikka oli Artjärven partion sellainen mökki. Sinne oli viimeseltä rastilta merkattu kyllä polku mutta illan hämärtyessä ne harvat keltaiset nauhat näkyivät todella huonosti. Kukaan ei onneks eksyny ja loppumatka mentiinkin taas isommalla porukalla. Mökillä tehtiin ruokaa ja pelatiin jääkiekkoa. Siis sellasta pöytälätkää. Meillä oli mestaruuskisat. RNI&L voitti tietysti senkin skaban, mutta isot tytöt oli kyllä tosi kova vastus. Illalla oli palkintojen jako ja sitten saunottiin. Siellä paikassa oli kyllä luvattoman huono sauna.
 
Aamulla kimpsut kasaan ja paikka siistiksi ja kotiin. Meiän joukkueelta evättiin osallistumisoikeus ens vuoden kisoihin. Jouduttiin järjestäväks osapuoleks..
 
 
Ja pojille olen kyllä edelleen tosi vihanen...