Maanantaina loppu koulu. Meillä oli kevään info, Boydin tentti ja Tanelin pitämä anestesiologian luento. Sen jälkeen oli sovittu että lähetään yhelle tai parille jonnekin. Juhlistamaan koulun loppumista. Niin kun sitä ei ois just juhlittu 2 päivää laivalla.
 
Kaverit alotti jo tentin jälkeen. Käytiin no 11:sta (entinen Kuusihokki). Jukka koitti Susan Minnalle tekemää pipoa. Se oli suloinen... Tanelin luennolla oli - niin ku aina - kovin levotonta. Eipä sekään viittiny sitten ylimääräsiä jutella. Luennon jälkeen lähettiin Mexin viereen. Pojat kisko ihan kunnolla. Juha kutsu meiät Pablon läksijäisiin Erottajalle. Loppu onkin niin kohtalokas kun vaan voi kuvitella...
 
Käytiin Rokkimäkissä syömässä ja Alepasta haettiin Pablolle läksijäislahja ja kavereille situkat. Ostin vaan suklaata mikä osottautu oikeen hyväks ratkasuks. Erottajalla oli palomiehiä ja Taneli ja me. Meitä tais olla 8 tyttöä. Boydi eksy sinne myös vähän myöhemmin. Juha anto sille "palautetta" tentistä.
 
Marjaniemi uhos pitkin iltaa ja haasto riitaa. Raivostuttavaa. Pablo vei meiät sinne torniin.  Se oli mahtavaa. Sieltä näki koko Helsingin. Kaupunki on aika kaunis iltasella ja vielä kun joka paikassa on jouluvaloja. Oi se oli hienoa.
 
Jatkoille lähdettiin Lady Mooniin. Osa porukkaa oli menny aikasemmin ja odotteli meitä siellä. Me ei päästy sisään. Virve ja Marjaniemi meni ensimmäisinä. Se ei siis ollu musta kiinni. Boydin piti puhua mut sisään mutta kun ei muutkaan päässy... Me mentiin Feveriin.
 
Feverissä oli hauskaa. Me saatiin Boydi ja Pablo korokkeelle tanssimaan. Kunnes... Pablo heitettiin ulos kun se tanssi ilman paitaa. Taneli, joka oli yrittäny meitä kaikkia, oli viimein löytänyt Marjaniemen ja nekin heitettiin pihalle. Koska Marjaniemi lähti lähdin minäkin. Meiän piti mennä yhteisellä taksilla. Marjaniemi ja Taneli katos siinä suoralla alas Feveristä Manskulle. Mentiin sitten Boydin ja Pablon kanssa samalla taksilla.
 
Seuraavana aamuna oli vähän huono omatunto Marjaniemen kohtalosta. Tiistai-iltana selvis, että sekin oli päässyt kotiin. Koska ja millä, en tiedä.
 
 
Kunnia on ehkä menny mutta maine on hurja!