Oli pitkä viikonloppu. Ihanaa... No se olikin ehkä ainoa hyvä asia. Muuten on ollut stressiä, stressiä ja stressiä.
 
Lauantaina Petri tuli kattomaan mun Röda farania. Mä siivosin sen sisältä. Imuroin ja kaikkea. Ajoin sen autotalliinkin että se olis sitten lämmin ja ennen kaikkea sula. Ettei katolla olis niin paljon lunta ja jäätä. Isäkin korjas masaa. Se laitto sinne jäähdytysnestettä ja korjas sen halkeeman siinä putkessa. Petrikin oli muuten ihan tyytyväinen pikku-masaiseen mutta kun se alkoi höyryymään niin kovin kun siellä oli niin paljon sitä jäähdytysnestettä. Mä olin varma, että se auto räjähtää ja että Petri ei ikimaailmassa osta sitä. Ei sillä en mäkään olis ostanu. MUTTA... Ei Petri sitä vielä ostanut mutta otti viikoks koeajoon. Ehkäpä Rödalla on vielä toivoa... Se on hyvä auto. Mun auto.
 
Sunnuntaina olin Ellan ja Oskun ja Nean vahtina kun Jonna ja Takku oli Lahdessa joulushoppailemassa. Meillä oli ihan hauskaa. Kari oli tekemässä Kirstillä ja Pentillä takkaa. Siitä tuli hieno. Me käytiin kattomassa sitä, kun oltiin ulkoilemassa. Illalla kutsuin meiät Takulle ja Hannulle iltakahville :D!
 
Maanantaina oli paniikki. Huiveja ei oo missään, laulunsanat kopioimatta, tenttiin pitäis lukea, harjotteluun liittyvä kirjallinen työ pitäis tehdä, Pinja ja Kia tulee hoitoon, pitää ostaa illaks ruokaa ja, ja, ja... No niinhän siinä sitten kävi, että aamulla tein sen harjotteluun liittyvän työn. Olen siitä tosi ylpee. Siis että sain sen tehtyä. Kian kanssa me etittiin niitä huiveja mutta ei löytyny. Väinö katto kololta eikä niitä ollu sieläkään. Autosta meinas loppuu bensa ja Harry Potter ei meinannu loppua millään. Ehdittiin Henun kanssa pakata ja hakee Killi ja mennä kauppaan ja hakea Sini ja päästiin vielä huonossa kelissä sinne Porvooseenkin. Siellä meillä oli pikkujoulut. Me ostettiin sinne tarjoilut. Oli viimenen kerta!! No onneks melkein kaikkea riitti ja kukaan ei tainnu jäädä nälkään. Saunottiin ja katottiin chattiä...
 
Tiistai. Itsenäisyyspäivä ja lupauksenantotilaisuus. Oltiin Porvoosta kotona puolilta päivin. Väsytti enkä jaksanu tehä mitään. Kirjotin sentään ne laulujen sanat. Kirkossa sitten iski paniikki että ne huivit! Käännettiin Pälvin kanssa kolo ympäri eikä huiveja missään. Kyllä ne sitte viimein löyty. Ne oli meillä. Pykällyslaatikon alla tai takana tai jossain. Löyty. Muuten lupauksenanto meni aika normaaliin tapaan. Ei mitään erikoisuuksia. Laulut meni yhtä huonosti ku ennenki ellei huonommin. Muuten kaikki ok.
 
Keskiviikkona väsytti niin vietävästi etten jaksanu lukea tenttiin. Menin sinne kyllä. Menen myös 28.2. uusintaan. En osannu vastata oikeen mihinkään kysymykseen. Kirjotin paperille hyvää joulua ja lähdin pois. Kyllä ärsytti. Juha lohdutti. Illalla oltiin Marjaniemen kanssa shoppailemassa.
 
 
Stockmannin alakerrassa on unelmien miesmyyjä ;)