Meillä oli sellaset. Erottajan pelastusasemalla. Siellä klubitilassa. Pelastajakoululaisten kanssa. Meillä oli kivaa.
 
Pojat toi pimeen viinan, meillä oli pikkusuolasia. Bondi toi meille karkkeja... ihanaa! Vihreit kuulia ja suklaata :)!! Meillä oli tosi turvalliset bileet. 10 ensihoitajaopiskelijaa, 8 pelastajaopiskelijaa, 4 palomiestä, 1 lääkintä esimies ja 1 ensihoitolääkäri. Sitten tosiaan oli joku lähihoitajatyttö -hävetti sen puolesta kun se on lähihoitaja- mutta sitä ei lasketa. Se oli varmaan alaikänen.
 
Jatkoille piti mennä baariin mutta erimielisyyksen vuoksi (itsemme ja pokejen kanssa) koimme Marjaniemen kanssa parhaaks lähteä kotiin.
 
Harjottelupaikkojen haku on alkanu. Jobstep on ollu kaatunu tai ruuhkautunu koko ajan sen jälkeen. Melkein sain (ehkä sainkin) varattua paikan Malmin sairaalasta. En tiedä kun en koskaan päässy sille sivulle, että näkisin sainko sen paikan vai en. Nyt se on taas kaatunu.Vähänkö mä syön jonku jos en nyt sen takia päässykään sinne... (huom! syöminen on tässä tapauksessa kielikuva.)
 
Meillä oli tänään aamulla seminaarit. Kaikki oli bileistä huolimatta paikalla. Käytiin porukalla rokkimäkissä syömässä. Mä olin ainoo, joka meni takas luennolle. Meitä tais olla puolet paikalla. Säälittää se luennoitsija. Mutta tällä kerralla kaikkia paikalla olevia ihan oikeesti tais kiinnostaa.
 
 
Ihmemies James Bond oli jääny yöllä hissiin.