Aika rientää. Joulu oli ja tuli ja meni. Joulupukki kävi ja toi lahjoja, syötiin ja juotiin ja sitä perinteistä. Ja ihan niin kun aina aikasempinakin vuosina, oltiin joulupäivänä syömässä Mammalla ja tapaninpäivänä Kirstillä. Mikään ei oikeestaan eronnu mistään edellisestä vuodesta. Jouluna on kiva nähdä sukulaisia ja saada lahjoja ja syödä kinkkua... mutta kun näkee samat ihmiset kolmena perättäisenä päivänä syömässä samoja ruokia vaan eri ihmisen valmistamana ja tarjoilemana. Siinä jouluperinne tökkii.
 
Uutta vuotta vastaanotettiin Pälvillä ja Ollilla Helsingissä. Eka uus vuos kaupungissa ja oli hauskaa. Syötiin ja juotiin... yllättävää. Raketteja kateltiin Eläintarhanlahdelta. Oopperalla oli hieno ilotulitus mutta se jäi vähän puitten taakse. Yöllä oli ehkä kaikki kaupungin taksit liikenteessä eikä mitään mahdollisuuksia saada taksia. Yöbussit kulki. Onneks joskus aikasemmin olin kattonu, että sellasia tänne Töölön suuntaankin kulkee.
 
Joululomaa oli 3 viikkoa. Se meni aivan liian nopeasti. En ollu töissä. Laiskottelin vaan kotona. Käytiin salilla ja laskettelemassa. Istuttiin pyöreen pöydän ritareina ja vaan pötköiltiin. Silti olo ei tunnu levänneeltä. Päinvastoin. Ensimmäinen koulupäivä takana ja nyt vasta väsyttääkin.
 
 
Koisimaan...