Olen unohtanu. En koko tammikuuta vaan kirjottamisen. Viimeks tänne on lisätty asiaa 10.1. Nyt ollaan jo helmikuun puolella.
 
Koulu on taas jo vauhdissa. Neljäs viikko menossa ja motivaatio täysin hukassa. Maanantaina alkaa harjottelu Malmin päivystyksessä eikä vois vähempää kiinnostaa. Sairaat ihmiset pääasiassa ärsyttää. Opiskelu on syvältä enkä ole enää ollenkaan varma haluanko isona ensihoitajaksi. Huomenna menen Next Step-messuille. Kasvatustiede kiinnostais ja mahdollisesti luokanopen hommat mutta vielä ei riitä pisteet edes pääsykokeisiin. Jospa siis pitäisin Stadiasta vuoden lomaa ja koittaisin keräillä pisteitä pääsykokeisiin. Toisaalta kun on suunnitellut kaiken hiippii jostain pään perukoilta esiin taas se ajatus miten oliskaan hienoa olla ensihoitaja. Isä haluis mun pyrkivän valtiotieteelliseen. No mikäs siinä. Se olis mielenkiintosta mutta mitä ne tekee? Mitä tekee valtiotieteen maisteri? Muuta kun istuu toimistossaan ja näpyttelee tietokonetta. Toimistoon en ikinä suostu! Niin sanoin pari vuotta sitten opettajan hommastakin. Minustahan ei opettajaa tule!
 
Toisaalla urasuunnitelmat otti eilen ehkä askeleen parempaan suuntaan. Olin työhaastattelussa. Kassahommia opiskelun ohelle. Haastattelu meni mielestäni ihan hyvin. Se sainko töitä selviää vasta myöhemmin tällä tai ens viikolla. Vielä ei siis kannata suuria hehkuttaa, kun kukaan ei töitä ole luvannut mutta haastattelusta jäi ihan hyvä fiilis.
 
Helsingissä sataa lunta. Lunta on ollutkin aika vähän. Pakkasta sen sijaan oli tässä toista viikkoa sitten oikeen reilusti. Ja eilen Pekka Pouta lupas taas kylmyyttä. Ensin lunta ja sitten julmia pakkasia. Me laitettiin Pekan kanssa Myrskylään pihalle lintulauta. En tiedä onko linnut sitä löytäny. Vähän myöhään sen keksin. Pelkkiä auringonkukan siemeniä. Pikkulinnut tykkää niistä enemmän kun kaurasta.
 
Kohta pitää mennä kouluun. Pitkästä aikaa. Onkin ollu viimeset 5 päivää vapaata. Ihanaa... Se on tämän opiskelun etu, että tunteja on vähän ja aikaa paljon. Vapaa-aikaa siis. Mutta kyllä mä mieluusti tekisin silti jotain muuta.
 
 
Nyt on nälkä.