Tosiaan joo. Nyt alkaa sietokyky ylittyä...
 
Olen asunu tässä kämpässäni nyt 1,5 vuotta ja siitä ajasta 3 ensimmäistä kuukautta oli rauhallisia. Aamulla kun heräsi oli ihan hiljasta ja illalla kun tuli kotiin ei rappu ollut täynnä pölyä. Sitten se alko. Naapurin täti kuoli ja omaiset pisti kämpän ihan perusteellisesti uusiks. Siinä tehtiin remonttia oikeen kovalla kädellä ja meteli oli sen mukasta.
 
Viime maalis-huhtikuussa alkoi sitten sisäpihalla julkisivuremppa. Se onneks ei tukkinu mun ikkunoita mutta se tosiaan kuului ja näkyi muuten. Muistan sen päivän kun rappu oli niin täys pölyä ettei rappusten alusta nähny oven ikkunasta ulos... Tätä pölyähän tietysti tuli myös mun kämppään. Julkisivuremppa veny ja veny. Aikataulun mukaan sen piti valmistua elo-syyskuussa mutta vielä tammikuussakaan se ei ollu ihan valmis. Ja minä kuuntelin kiltisti poraamista.
 
Kun remppa sisäpihalla VIIMEIN valmistui, luin lehdestä, että talosta on myytävänä yks peruskorjausta vaativa kämppä. Yläkerrasta, ei onneks ihan suoraan tästä päältä. Jo ennen kun se saatiin myytyä, ilmestyi ilmotustaululle lappu, jossa kerrottiin, että 2. kerroksessa peruskorjataan yhtä kämppää. Myös se 5. kerroksen kämppä myytiin ja sielläkin tehdään remonttia. Siitä remontista tuli jo sanomista.
 
Nyt eilen ilmotustaululle oli ilmestynyt lappu jossa kerrottiin, että myös asuntoa 36 peruskorjataan 5. kerroksessa. Ilmoittivat, että remontti tapahtuu pääasiassa klo 7-16, mikä lohdutti mieltä. Edes joku tajusi olla poraamatta illalla.
 
Tänään heräsin aamulla klo 7 järkyttävään meteliin. Kyllä. Nyt menee hermot. Toivottavasti näiden kolmen remontin jälkeen tässä talossa ei vähään aikaan remonttia tehdä. Tahtoisi joskus nukkua aamulla rauhassa ilman mitään ylimäärästä melua. Tai kävellä rapussa ilman, että kantaa kaiken rakennuspölyn kengissään sisään.
 
 
Kerrostaloelämässä on etunsa MUTTA siinä todella on myös huonot puolensa. Vakaasti uskon, että kun joskus muutan tästä pois, loppuvat remontitkin kuin seinään..